26 Ocak 2011 Çarşamba

back on the stage




Merhabalar!

Günlerdir, belki çok daha uzun süredir içinde bulunduğum lüzumsuz ve tanımsız mutsuzluğu, inadına körüklediğimi fark etmek gerçekten tek ihtiyacım olan şeymiş. Düzeltiyorum, fark etmek ve durdurmak! Bazı insanlar gerçekten sabır testi, ömür törpüsü... Ben de elimde tuzlukla koşuyorum her sıkıntı kaynağına sanırım. E neden? Özgüveni sarsılan insanın en büyük hatası, daha çok darbe dilenmek... Kendimi küçük düşürmek, aciz bir rol edinmek için etrafımdaki herkese karşı elimden her geleni yaparak mutsuzluğumu aptal bir çığa dönüştürdüğüm için kendimi tebrik ettikten sonra, aynaya bakmak çok daha rahatlatıcı oldu. "NE GEREK VAR?" Gerçekten oturup ağlamak için sebep yaratmak, nasıl bir mantıksızlık? Birkaç yanlış karar ve kötü yaşanmışlık yüzünden "Demek ki yanlış kararlar veriyorum, demek ki mantıksızım, demek ki aklıma güvenmemeliyim..." gibi bir bilinçaltı mottosu oluşturup, akıl kârı bulmadığım her şeye atlamak ve yanlış olduğunu gördüğüm her şeyden medet ummak yapabileceğim en saçma şeydi, yaptım. Ama gerçekten de, "NE GEREK VAR?" Sanırım tek ihtiyacım gördüğüm ama kabullenemediğim şeyleri yüksek sesle, gereken yerde dile getirmenin doğuracağı rahatlık, huzursuz edici her şeyden uzaklaşma ve biraz ego idi. Dün gece hıçkıra hıçkıra ağlarken, şimdi her şeyi bu kadar komik bulmak, evet geçici bir dönem olacağını anlayabiliyordum ama bu kadar hızlı geçeceğini tahmin etmiyordum. Neyse, yeterince ağladım, küçük ergen rolünü başarıyla tamamladım. Bu da şu süper dönemsel ergenliğimin finali, ergen yazım olsun. Zira, büyümek lazım.






"Little girls cry, big girls say fuck."

Anita
26.01.2011
Edirne

4 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

Oturup uzun uzun yorum yazamamanın acısını içimde taşımaktansa.Belki de adsız yorumlarım ulaşmıyordur diye düşünerek bu kompleksli ergen halimden çıktım. Evet tarayıcı hatasıymış. Bedbahtım! Tabi bu arada yazdığım -içi çok dolu- yorumlarım gitti.Gene bedbahtım:) Yazıya gelince hakikaten ne gerek var? Geçmiş olsun :)

Anita Taylor dedi ki...

Ulaşmamış yorumlar mı? İşte bu beni üzer!

Korhan Korman dedi ki...

Evet maalesef.Aslında yaşanmaması ve diğer kullanıcıların kolaylığı için şöyle yapılabilir, Ayarlarda yorum sekmesinde yorum ekranı yeni pencerede açılsını işaretlersen bazı hatta çoğu kullanıcının bu hatayla karşılasmaması sağlanır:)

Anita Taylor dedi ki...

Makul tavsiye, o dolu yorumları da bir ara tekrar yazarsan, hoş olur güzel olur:)