1 Eylül 2011 Perşembe

gelecekteki sevgiliye mektup





merhaba genç adam.

tahminen birkaç ay içinde, bir şekilde hayatıma gireceksin. bir müddet buralarda olmanı çok istedim ancak artık çok da hevesli değilim. vazgeçmeye başlamam da, geleceğinin müjdecisi olsa gerek. zira hayat, bu mekanizmaya göre ilerlemiyor mu?

birbirmizi gerçekten istediğimizi ve güzel şeyler yaşamayı umduğumuzu varsayarak konuşuyorum, bana eskiyi aratma. fazla fazla gel, en ol, adını "iyi ki" diye anayım. 

sabahları biraz huysuz olacağım. alınganlık yapma, bırak önce karnımızı doyuralım. ilk kahvemi içeyim sigaramı yakıp, güzel bir şarkı seçeyim. bir süre içinde açılacağım.

içtikçe alınganlaşıyorum gizli gizli ben. bırak o neşeli sarhoşluğum hüküm sürsün topraklarımızda. beni kızdırma, kırma. buna sebep olacak yanlış anlaşılmalara dahi mahal verme sarhoşken, sonra kavga ederiz, boşuna kırarım kalbini. kırılırım da.

arkadaşlarıma önyargıyla yaklaşma. hoşlanmadıkların çıkarsa, bir şans tanı. biraz zaman ver. dostlarımla iyi geçinmen, beni mutlu edecektir. aynı çabayı benim de göstereceğime emin ol.

çokça sevişelim. zira aşk söz konusuyken, dokunmanın yerini alan bir eylem bilmiyorum. hep öp beni, geceleri sabırsızlıkla bekleyelim dışarıdayken. dokunduğumda için ürpersin. dokunduğunda, kendimi unutayım.

çok kıskan ama güven bana. kıyafetlerim, fotoğraflarım kavga sebebi olmasın. ben zaten seni mutsuz edecek şeylerden kaçınırım, beni zincirlemeye kalkma.

hediyeleri çok severim, biliyorsundur. bana ellerinle hediyeler yap, şarkılar yaz, sürprizlerle uyandır. hep taze kalsın bir şeyler. sıkılmayalım.

bana biraz heves lazım. teşvik et beni güzel şeyler için sıkça. yaratmamı, çabalamamı sağla. senden besleneyim. imzamın bir kıyısında, senden bir şeyler olsun.

hayvanları sev, çocukları sev, kitapları ve denizi sev. hayallerimi küçümseme, hayallerimiz birbirini büyütsün. yapamayacağın şeyler vadetme bana. ama yapabileceklerini de esirgeme.

acele etme sevgilim. zamanı değilse, biraz daha bekle.

bana doğru zamanda, doğru şekilde ve olduğun gibi gel.

ve hiç gitme.




anita
01.09.2011

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazılarını seviyorum :)

Adsız dedi ki...

o kelime olmadan yaşayamayız zaten hayatta, bel bağladığımız tek kelime "yarın". Umarım o kelimeni çalmazlar da beklenen gelir.

Borellus dedi ki...

Gelecek müstakbel sevgili adayı
Arkadaşıma iyi davran, kıymetini bil. Böyle güzel bir yazı yazdığı için sana kendini şanslı say.
Hadi eyvallah

Anita Taylor dedi ki...

@Amber çok teşekkür ederim ^^

@la vie en rose, çok teşekkürler. Umarım.. ^^

@Borellus, ne tatlı yorum bu. Özledim de zaten. Öperim. ^^

SonradanBilme dedi ki...

Takiip ettiğim belli olmasın isterdim hergün eskilerden yenilerden okumak kimi gün mutsuz kimi gün neşeli kimi gün duygusal anları yasıyorum. Saf ve içten.

Anita Taylor dedi ki...

Takip edildiğinde, bunu bilmek keyif veriyor. Yorum yazıldığında da.

Teşekkür ederim.

SonradanBilme dedi ki...

anita reis =)