25 Kasım 2010 Perşembe

i think i'm paranoid




Bazen hayatımı kitaplarla, defterlerle, kalemlerle, filmlerle, fotoğraflarla dolu bir evde, başka hiçbir şey aramadan geçirebileceğimi sanıyorum. Bazen manikür, pedikür, kozmetik malzemeleri, saç maşası ve epilasyon aletim olduktan sonra, başka şeye ihtiyacım kalmaz sanıyorum. Bazen erkeklere bayılıyorum. Bazen erkeklerden nefret ediyorum. Bazen yalnız kalmak için savaş veriyorum. Bazen yalnız olduğum için ağlıyorum. Bazen sağlıklı yaşamak istediğime karar veriyorum. Bazen günde üç paket sigara içip sabaha kadar yataktan çıkmadan kendimi öldürüyorum. Bazen sese tahammül edemiyorum. Bazen müziği sonuna kadar açıyorum. Bazen güzel ve güçlü bir adamla evlenip dünya güzeli bebekler doğurmak istiyorum. Bazen ölene dek bekar kalıp aklıma her geleni yapmayı düşlüyorum. Bazen Tanrıya gelişme kısmını fazla uzun tuttuğunu, artık sonuç kısmına geçmemiz gerektiğini söylüyorum. Bazen ölmekten deli gibi korkuyorum. Bazen perdeleri kapatmadan soyunuyorum. İç çamaşırıyla dans ediyorum. Bazen eteğimi çekiştire çekiştire, görünmez olma arzusuyla yürüyorum. Bazen güzel bir adamın boynuna tasma takıp, önümde diz çöktürmek istiyorum. Bazen arkasında "Fuck Me Like You Hate Me" yazılı kilotlar giyiyorum. Bazen kırmızı bir ruj sürüp aynadaki aksimi öpüyorum. Bazen suratımı kocaman şapkalarla gizleyip kendimden nefret ediyorum. Bazen "Alıştım" diyorum. Bazen ağlıyorum. Falan fıstık.  Senden n'aber? 

25.11.2010 
Anita
istanbul

10 yorum:

Adsız dedi ki...

you are loser whore

Anita Taylor dedi ki...

senin de haklı olduğun bir nokta vardır illa ki.

dralaye dedi ki...

ahah okuyup adsız olarak bunu yazmış bi de utanmamış loser falan demiş lömbek! Aç kendini totona bak yavrım

Anita Taylor dedi ki...

o da öyle mutlu olmuş, "olsun" :)

ali dedi ki...

Ikilemler yorar adami.. Denge birakmaz.. Benim sasirdigim, bu kadar kararli, inatci ve tuttugunu koparan bu kadinin bu kadar ikilemde olmasi..

Bu tasma takip diz cokturme olayini da herkes duymasin. O kadar mukemmel otesisin ki Anita Taylor, bir orduya tasma bulamazsin.

Gel sen bazen huzunlu ol ama.. Sadece bazen ol.. Cunku inan bu "bazen"ler cogalinca, hayat hiic cekilmiyor.


Tasmasiyla, cicegiyle, sakalariyla, sevgisiyle, sirlariyla, destegiyle sevgili dostun Ali.

Ahmet Yıldırım dedi ki...

I think you're hemoroid

Anita Taylor dedi ki...

sevgili aliş, o kadar fazla yönüm ve seçeneğim olmasaydı, ikilemlerle yaşıyor olmasaydım da 'ben' olmazdım. ne yaşıyorsak oyuz. (:

ahmet: sklfjdlkghj<3

Salvador Ali dedi ki...

Sevgili Anita,

Sen mutlu ol da istersen yedilemde kal.. Hic farketmez.

Sen sen oldugun icin vazgecilmez ve muhtesemsin.

Yeter ki yuzun gulsun, alis oglan her seyi yapmaya razi :)

Adsız dedi ki...

an geldiğinde karar vereceksin.sigara sırası sende gel hadi:D

Adsız dedi ki...

anı geldiğinde üzerine düşeni yapacaksındır yawrum sen..takılma cok sen kendine..gel hadi sigara sırası sende:D
nevermind