7 Aralık 2010 Salı

Kolpadan Yazı






Bu aralar hayat sıkıcı. Ankara'dan Elvira geldi. Kendimizi eve kapatıp fanzin uğraşlarına giriştik. Yakında Yarım fanzin basılıp dağıtıma geçecek. Bu güzel bir haber. Sevinin. Onun dışında Elvira Ankara'ya döndü ve ben yine bok gibiyim. Bu kısımda da üzülmeniz gerekiyor.

Yazacak bir şey bulamıyorum internet kafe sınırları dahilindeyken.

O zaman güzel Biss'in hislerime tercüman olmuş güzel bir paragrafını buraya kopyalayarak gidiyorum.

Öpücükler.

***

"yalnızken böyle değil." dedi sevgilisi için. yalnızken sevgi dolu olduğuna emindim. fakat kaçırılan bir yer vardı bu durumda, hiçbir yerde sevgisini göstermiyordu. çünkü hep sonrasını düşünüyordu. sonra ne olacağını da hepimiz biliyorduk. ve bu gerçekten komik ve acınası bir durumdu. kontrollü sevgililer her şeyin en iyisini hakettiklerini düşünüyorlardı. ama her şey için hiç bir şey yapmıyorlardı. en sonunda ne olduğunu ikisi de anlayamayacaktı. ortada hiçbir şey kalmayacaktı. herkes bundan kolayca sıyrılabilecekti. kolayca sıyrılınabilen sevgiler beni huzursuz ediyordu. sonra eve dönüyorduk. o zamanlar biraz uyku her şeyi geçirebilecek gibi görünüyordu.

şimdi beynim çöplük gibi.              (Biss) "

Anita
7.12.2010
İstanbul

5 yorum:

Adsız dedi ki...

"hep sonrasını düşünüyordu", "kontrollü sevgililer", "sıyrılınabilen sevgiler" pekde kolpadan değilmiş ne dersin...

Anita Taylor dedi ki...

Biss'in satırları illa ki kolpadan değil, olsa kullanmazdım burada zaten. Kolpadan olan benim yazacak şey bulamayıp ortaya bunu koymuş olmam. :)

Adsız dedi ki...

Kolpadan gibi hissedilen fetiş bilgiler gibimi.

Anita Taylor dedi ki...

-mi eki ayrı.

Adsız dedi ki...

"mi"yi kaldırmak daha iyi olur.